You are here

Team

Bij Ergotherapie Mol werken de volgende ergotherapeuten:

- Richard Mol 
- Lisa Hage
- Marielle Reinieren

Richard Mol is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst 3 jaar bij een paramedische praktijk in loondienst gewerkt te hebben, heeft hij in 2011 de stap genomen om een eigen praktijk te starten in Roosendaal. In 2015 is deze praktijk uitgebreid met een vestiging in Steenbergen. Richard heeft in de afgelopen jaren werkervaring opgedaan als o.a. extern adviseur van een hulpmiddelen leverancier, als Wmo consulent voor verschillende gemeenten en in de eerstelijns zorg als ergotherapeut.

Lisa Hage is ook in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met voornamelijk kinderen. Lisa vindt het geweldig om met kinderen te werken. Lisa heeft voornamelijk in de eerstelijns zorg gewerkt. Van daaruit heeft ze ook volwassenen en ouderen behandeld.

Marielle Reinieren is in 2000 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft sindsdien als ergotherapeut gewerkt in een intramurale setting, als indicatie adviseur en als Wmo consulent. Marielle behandelt zowel ouderen, volwassenen als kinderen. 

Alle ergotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.